2012. június 28., csütörtök

12. fejezet - A parton

Hellóka! Köszönöm szépen a visszajelzéseket, és a gyors válaszokat a kérdésemre :) Igazán kedvesek vagytok :) El sem hiszem hogy a legutóbbi fejezet óta 4000 megtekintés volt... 9 nap alatt. Nagyon örülök neki :) És bocsánat, hogy ilyen sokat kellett várni, de remélem megérte és tetszeni fog ez a rész is :) Most is (mit mindig) szívesen fogadom a véleményeteket és ez alatt nem csak a pozitívakra gondolok. Ha nem tetszik valami, vagy furcsának tartjátok nyugodtan mondjátok meg :) Köszönöm:) 
Nem is húzom tovább, jó olvasást! :) xx


----

- Harry, nem mehetünk a strandra, nincs is fürdőruhám! - törtél ki, mikor meghallottad Hazza tervét.
- És? - nézett rád pajkosan majd arcára fagyott a mosoly és visszafordította a fejét az út felé - Jönnek a fiúk is. Megbeszéltem velük, hogy mi elmegyünk ruhát venni neked és ott találkozunk.
- Nem akarom, hogy költs rám.... - morogtál, de igazából örültél, hogy több időt tölthetsz a fiúkkal és megismerheted őket.
- Durcizás helyett inkább elkezdhetnél gondolkodni hogy milyen fürdőruhát szeretnél... - kezdett bele, de te azonnal a szavába vágtál.
- Ha már muszáj újat venni, akkor egybe-részest szeretnék.
- Mi? Nem. Mért vennél fel egyrészest? Tökéletes alakod van! Én már csak tudom... - háborodott fel, de a végére egy önelégült mosoly ült ki az arcára.
- Jaj már Harry! Nem olyat kapok amilyet szeretnék?? - vontad kérdőre.
- Ha egyrészest szeretnél akkor...nem. Kapsz egy szexi bikinit és kész. Eldöntöttem. - röhögött, majd gyors feléd fordult és nyomott egy puszit az arcodra.
- Itt terrorizálsz... - nevettél fel, majd te is megpusziltad Harryt.

***

- Elégedett vagy? - kérdezte Harry mosolyogva, miközben sétáltatok kifele a boltból. Keze a derekadon volt.
- Igen, nagyonis. Köszönöm szépen. Bár nem egyberészes... - nyomtad meg a szót - de nagyon tetszik. És a nadrág és a póló is.
- Akkor jó. Amúgy szinte hihetetlen, hogy nem ismertek fel... - gondolkodott el Hazza.
- Tényleg, mi lesz a strandon? Fel fognak ismerni, és ha meglátnak minket akkor pletykálni fognak és.... - kezdtél el kiakadni de Harry befogta a szád. Az ő szájával.
- Nyugi, egyedül leszünk. Mármint a fiúkkal. Tényleg, fel is hívom őket hogy hogy állnak.- vette elő telefonját, közben beültetek a kocsiba és elindultatok a part felé. Tudtad hogy Harry nem Louis-val beszélt, mert nem mondta a végén hogy 'Szeretlek'. Nem is Niallel, mert nem említette hogy van-e étterem a közelben vagy sem. Zayn valószínűleg épp a haját állítja be, vagy épp keresi a megfelelő gatyát, amiben kidolgozott felsőteste tökéletesen látszik. Így hát valószínűleg Liammel beszélt.
- Kivel beszéltél? - kíváncsiskodtál.
- Liammel. - Talált süllyedt. - Öt perce indultak, úgyhogy körülbelül ugyanakkor érünk oda mint ők. - magyarázta Harry. - Amúgy, tudom hogy már százszor mondtam, de nagyon csini vagy.
- Köszi. - pirultál el, bár nem tudod miért mert tényleg mondta már párszor.



***

- Végre itt vagytok! - kiáltott fel Liam, amikor kiszálltatok Harry kocsijából. 
- Jaaaj annyira hiányoztál már bogárkám! - ölelte meg Harryt a répafejű. - Azt hittem már eltévedtetek. Vagy csak megismételtétek a reggelit? - röhögött fel, és már el is tolta magától Hazzát és elkezdett rohanni.
- Ez komoly? Anya elmesélte? Hát ezt nem hiszem el... - röhögött a göndörke is, aztán megláttad hogy Liam és Zaynt rohannak Harry felé, majd a következő pillanatban már a kezükben tartották.


- Te ilyen rossz fiú vagy, Harold? - rázta az említett személyt Zayn. Miközben ökörköftek, neked feltűnt hogy valaki hiányzik.
- Merre van ír barátunk? - tetted fel kérdésed.
- Oh, ő a kocsiban ül. Eszik, meg bénázik a gitárjával asszem. - rántotta meg a vállát Zayn.
Ekkorra már a 'nagy bátor' Louis is visszajött és ő is kínozta Hazzát. Te elsétáltál Louis kocsijához, majd beültél a hátsó ülésre.
- Szia (neved)! Mizu? - nézett fel rád meglepetten a keresett személy, Niall.
- Szia Nialler. Miért ülsz itt egyedül? - kérdezted, és ahogy kimondtad eszedbe jutott amikor az óvónéni mondta ezt neked még kiskorodban. Ezen halványan elmosolyodtál majd komolyan ránéztél Niallre.
- Hát, csak.... gitározgattam. - mondta ártalmatlanul.
- Gyere ki, játsz nekünk. Hidd el, úgy sokkal jobb lenne. - mosolyogtál rá biztatóul, és most te érezted magad óvónéninek. Kisétáltatok, leültetek a part közelébe és Niall elkezdett játszani. Te odahívtad a többi fiút is, és ők pedig elkezdtek énekelni. Végül már mindenki énekelt torka szakadtából és mindenki nagyon jól érezte magát.


- Amúgy minek vettünk fürdőruhát, ha nem is megyünk be a vízbe? - kérdezted, de amint kimondtad, meg is bántad. Mind az öt fiú szeme felcsillant és először lassú mozdulatokat tettek, majd felugrottak és elkezdtek feléd futni. Te is elkezdtél rohanni, de sikertelennek tűnt próbálkozásod mert azonnal utolértek, felkaptak és vittek a víz felé. 


- Várjatok! Legalább a ruháimat hadd vegyem le, mielőtt bevisztek! - emelted fel a kezed jelzésül hogy álljanak meg.
- Majd Harry leveszi a ruháidat, úgyis van benne tapasztalata... - jegyezte meg Zayn, majd mindenki hangos nevetésben tört ki, kivéve téged és Harryt. 
- Úgy érzem ezt még párszor megkapjuk. - néztél rá mosolygó szemekkel, mire ő megcsókolt, amire a fiúk válasza egy 'húú'-zás volt, de nem érdekelt titeket. Levetted a ruháidat és lazán ledobtad a homokba.
- Héé így kell bánni az új ru... Aztaa! - nézett fel Louis, és tátva maradt a szája. A többieknek szintúgy.
- Mi az? - néztél rájuk értetlenül. Zayn elindult Harry felé és kezet fogott vele.
- Minden tiszteletem, haver. Remek választás. - gratulált Harrynek, de közben le sem vette rólad a szemét. Harry felnevetett, majd megköszönte és megragadta a kezed. Befutottatok a tengerbe, majd a fiúk is követtek és rátok ugrottak.

***

Órákon át fürödtetek a vízben, utána még kint kicsit beszélgettetek, énekelgettek és hasonlók. Amikor kezdett besötétedni, úgy döntöttetek hogy hazafele veszitek az irányt. Gyors telefonáltál anyukádnak hogy kikönyörögd hogy még egy éjszakát a 'barátnődnél' tölthess és szerencsédre beleegyeztek, bár érezted hogy kezdenek sejteni valamit.
Megbeszélték a fiúk, hogy ma mindenki Louis és Harry közös lakásában tölti az éjszakát. Mikor megérkeztetek, te azonnal a konyhába mentél mert nagyon szomjas voltál. Már ismerted a lakást, mert már jártál ott párszor az elmúlt pár héten. Raktál ki poharakat és kólát a nappaliban lévő dohányzóasztalra, majd lehuppantál Harry ölébe és végignéztél a fiúkon. Zayn, Liam és Niall a négyszemélyes kanapén voltak elterülve, Louis a földön ült mert 'az a kedvenc helye', ti Harryvel pedig a karosszékben. Pár másodperc után Louis törte meg a csöndet.
- Üvegezzünk! - kiáltott fel.
- JÓ!! - válaszolt egy emberként Liam, Niall, Zayn és Harry. Csak te voltál kicsit bizonytalan az ötlettel kapcsolatban....

12 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett!Nagyon tetszett/tetszik!
    Gyorsan hozd a kövit!:)

    VálaszTörlés
  2. nagyon tetszik.ez most (sztm) hosszabb volt mint a tobbi. siess a kovivel :)

    VálaszTörlés
  3. imádomm.*-* gyorsan folytasd!!:)~Zsani

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik, nagyon jók a fejezetek. gyorsan a kövivel már nagyon várom siess! :D

    VálaszTörlés
  5. nagyooon jó lett ;) már kiváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből az üvegezésből xD

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó lett :D Eddig a legjobb. :) "Minden tiszteletem, haver. Remek választás." :D ez a kedvenceem mondatooom :P Siess a következőveel!

    VálaszTörlés
  7. imdáááádom*-* egyik kedvenc részem:PP függő lettem:$:D siess a kövivel. lélegzetvisszafojtva várom a kövi részt.*-* x

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó lett*.*imádom,de így abbahagyni?! kíváncsian várom mi sül ki ebből az üvegezésből:) Hamar kövit!xx

    VálaszTörlés
  9. szerintem is nagyon jó!!!!!!!! :D
    már alig várom a következőt! *.*

    VálaszTörlés
  10. Nagyonjóó. :) Várom a kövit :PP

    VálaszTörlés
  11. Nagyon tetszett, már várom a következő részt :))

    VálaszTörlés
  12. "- Minden tiszteletem, haver. Remek választás. - gratulált Harrynek, de közben le sem vette rólad a szemét." kedvenc:DD imádom a blogod, nagyon jókat tudsz írni((: következő részt!:D

    VálaszTörlés